donworld.be - accproblemen
Donworld Aanmelden & foutmelding
aanmeldingsproces!

Om het aanmeldingsproces goed te laten verlopen, zijn een aantal dingen van belang. Lees deze instructies goed en wees precies bij het invoeren van gegevens om foutmeldingen te voorkomen!


Donworld Geen activerings email ontvangen
Geen activerings email ontvangen?

Geen activerings email ontvangen? Heb je al in de 'ongewenste post' of 'spam' map gekeken van je email account (hotmail/gmail/etc)? Daar ook geen email? Maak je dan niet al teveel zorgen. Je kan na 30 minuten opnieuw aanmelden, eventueel met een ander email adres!

Aanmeldingen worden tijdelijk in het systeem gezet, en zijn 30 minuten geldig. Is de aanmelding nog niet geactiveerd na 30 minuten, dan wordt de aanmelding weer verwijderd uit het systeem! Je kan je dan dus opnieuw aanmelden!


Donworld Activerings code werkt niet
Activerings code

Wanneer je een activeringscode per email hebt ontvangen en deze werkt niet goed, dan zijn er maximaal 2 oorzaken. De eerste is dat je de code niet goed overneemt. Gebruik altijd copy/paste en wees er zeker van dat je geen spaties meeneemt! Of wees er gewoon 100% zeker van dat je de code goed typt!

De tweede mogelijkheid is dat de de activeringscode (en dus de aanmelding) is verlopen. Aanmeldingen zijn namelijk 30 minuten geldig en worden daarna automatisch verwijdert. Je moet je, als je langer dan 30 minuten na aanmelding wilt activeren, opnieuw aanmelden!


Donworld Nieuw account foutmelding - Speelt al iemand
Nieuw account foutmelding

Als je de melding krijgt dat er al iemand speelt op dat straat adres, zul je een account op een adres moeten aanmaken waar nog niemand speelt. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat een vriend bijvoorbeeld een uur geleden heeft ingelogd bij jou thuis en nog niet op zijn eigen adres is ingelogd. Ook kan het komen doordat je broer bijvoorbeeld ook Donworld speelt, of dat je op school bent waar anderen ook spelen zonder dat je dat weet.


Donworld Nieuw account foutmelding - Naam in gebruik
Naam in gebruik

Deze foutmelding spreekt voor zich, maar hoeft niet altijd helemaal juist te zijn. Als jij bijvoorbeeld iemand laat checken of de crimineel bestaat met de naam die jij wilt gebruiken en het systeem geeft aan dat deze crimineel niet bestaat, dan heeft net iemand zich aangemeld met die naam!

Aanmeldingen die niet geactiveerd worden met de activerings code per email, worden na 30min automatisch verwijderd! Je kan dan dus wel die naam gebruiken!


Donworld 1 speler per adres
1 speler per adres

Het is officieus verboden om met meerdere spelers op 1 woon/straat/IP-adres te spelen. In de praktijk staat de crew dit wel toe, mits men zich aan bepaalde regelshoudt.

Als je de melding krijgt bij het aanmelden dat er al iemand speelt op dat straat adres, zul je een account op een adres moeten aanmaken waar nog niemand speelt.

Deze melding kan veroorzaakt worden doordat een vriend bijvoorbeeld een uur geleden heeft ingelogd bij jou thuis en nog niet op zijn eigen adres is ingelogd.

Ook kan het komen doordat je broer bijvoorbeeld ook Donworld speelt, of dat je op school bent waar anderen ook spelen zonder dat je dat weet.