Donworld.be - overdonworld
Donworld Over Donworld
Donworld is een mafia bende waarbij drugshandel en wapenhandel aan de orde van de dag is. De leden van Donworld word ook wel mafiosi genoemd, ze zijn vooral bezig met dealen, diefstal, overvallen en uiteraard zitten ze midden in de business circuit waar ze alles proberen uit te halen wat er uit te halen valt.

The Elite van Donworld stuurt alles aan en zorgt voor de mafiosi. The Elite is op zoek naar nog veel meer leden. Ze willen jou!

Bezit jij een squad?


Door in een groep (ook wel een squad genoemt) te komen kun je geld verdienen, heel veel geld. Jij en je squad gaan de strijd aan tegen andere squads, om de sterkste te kunnen zijn is het van uiterste belang dat jou squad sterke leden hebben met ieder zo zijn eigenschappen.
Ook voorziet de squad jou van salares, dat salares moet wel opgebouwd worden en daar hebben ze jou voor nodig!

Misaden en dealen


Jij als crimineel bent slecht, daarom zal je ook nooit een normale baan krijgen!
je zult moeten jatten, dealen en andere gevaarlijke misdaden moeten bedenken. Uiteraard moet je een goede taktiek hebben om te kunnen overmeesteren, daar helpt de Elite je mee. The Elite heeft veel tijd gestopt in het opzetten van misdaad akties, het is de taak aan jou om deze missies te volbrengen.